stoomdouche

spa AquaSense Sapphire op stoomdouche overzichtmassagestoel Vitalles Elite chair op stoomdouche overzichtzonweetje op stoomdouche overzicht Stoomdouche Dark Rose op stoomdouche overzichtinfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op stoomdouche overzichtSpa mammoth op stoomdouche overzichtMassagestoel Amazing op stoomdouche overzichthappy op stoomdouche overzichtbad met whirlpool op stoomdouche overzichtinfrarood sauna tuin op stoomdouche overzichtverpakking op stoomdouche overzichtinfrarood sauna trendy op stoomdouche overzicht Xenia douche en bad met jets, bubbels en LED op stoomdouche overzichtinfrarood sauna 2 venster XXL op stoomdouche overzichtinfrarood sauna fineer op stoomdouche overzichtLuxe stoomdouche met whirlpool op stoomdouche overzichtzonweetje op stoomdouche overzicht Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies en koop.---------- Maandag en dinsdag gesloten.---------- Maandag en dinsdag uitsluitend op afspraak--------

Douche, stoomdouche, bad, bad met stoomcabine en bad met douche van AquaSense® wellness

Wij beschikken binnen ons assortiment over douches, stoomdouches, volwaardige douche met stoomcabine, met bad of bubbelbad en in onderlinge combinaties.
Uitgekiende modellen, smaakvol, soms een tikkeltje trendy maar vooral een goed product met een fantastische scherp geprijsde kwaliteit.
Op onze site vindt u belangrijke informatie, veel wetenswaardigheden en een variatie van verschillende modellen.

Wij kunnen u nu dan ook meerdere akties aanbieden

Belangrijke wetenswaardigheden stoomdouche - volg onderstaande linken -

De badkamer techniek en onderdelen detail informatie. Water en stroomaansluiting, waterafvoer.
Badkamer en gezondheid Kwaliteit voordelen AquaSense..
Verschillen in watermassage. Stoombad en de voordelen
Toen en nu. Maten en aansluitschema's,
Hoe kan ik een bestelling plaatsen.

Stoomdouche met badBad StoomdoucheStoomdouche

Door hier te klikken gaat u naar een overzicht met details en informatie van de betreffende afbeelding stoomdouche, bad en douche.

douche met baddouchedoucheStoomdouche

Door op bovenstaande afbeeldingen te klikken krijgt de betreffende afbeelding in vergrote weergave.
Door hier te klikken gaat u naar een overzicht met details en informatie van de betreffende afbeelding stoomdouche, bad en douche.
Van de afgebeelde AquaSense Wellness stoomdouches heeft iedere douche extra mogelijkheden t.o.v. van andere leveranciers. De afgebeelde 6 aktie modellen douches omvatten dan ook alle mogelijkheden op gebied van de "moderne douche".
Alle modellen stoomdouches zijn een combinatie van verschillende mogelijkheden en maten. De stoomdouches zijn in tijd en temperatuur regelbaar, de baden hebben uitgebreide mogelijkheden zoals puur jets, bruisende jets en seperate bubbels voor uitsluitend ontspannen.
De 6 aktie modellen stoomdouches zijn elk de top in hun prijsklasse en hebben een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Douche, stoomdouche, 6 fantastische akties.

Douche, stoomdouche, bad, bad met stoomdouche en bad met douche van AquaSense® wellness om thuis in comfort te genieten.

Thuis douchen en baden in comfort is intens genieten!"